keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Hallilla...

Ulos ei voi edelleenkään mennä koska sataa vettä, niin hullu minäkään en ole että tähänaikaan vuodesta menisin ulos harjoittelemaan vesisateeseen... Eikä noita sisävuoroja muutenkaan ole kuin ensiviikkoon, sen jälkeen on pakko mennä ulos satoi taikka pasitoi. Jo senkin takia että ensimmäiset maastokisat minulle ovat 4.5 riksussa.

Eilinen harkka meni kisaillessa talja-ampujien Ramin, Mikan ja  Panun kanssa FFAA:n tauluihin. Järjestys oli Mika 298, Rami 288, Panu 262 ja minä 261. Oma enkka tuli että napsahti melkein kymmenellä pisteellä. Niin happy!!! Mä sain tähdätty nätisti keskelle kun ajattelen sitä tähtäinammunnan klikkeriä. Se että vitsailin Mikalle kuinka kauan mahtaa toimia, sain rakentavaa palautetta tästä lähtien aina. Näinhän se on vielä en liikaa hehkuta, mutt anäyttää siltä että keskusta on vihdoin saavutettu. Onhan joukossa aina niitä mätiä omenoita eli huonoja suorituksia, mutta mutta..... happy!

Turussa lasketaan seka kilpailuissa muistaakseni jotain 5% lisää vaistolle vai olikos se niin että muilta poistettiin 5%... No niillä olisin jo pärjänny kolmanneksi, hah!

Alkulämmittelyssä rinoin nokinkin... eli nippua alkaa löytymään sisällä... mitenköhän se ulos siirrettäis...

WP_000130.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti