tiistai 19. maaliskuuta 2013

kätevää...

Löytyhän se versio uudelleen minunkin puhelimeen jolla näitä päivitän. Maksullisia versioita ku ei viitti usein maksaa ja luonnollisesti kun puhelin sekoaa ja se asennetaan uudelleen kaikki tiedot katoaa, vaikka ne kuinka olisi tallennettu johoniin pilveen niin siellä ne nyt odottaa kun saan ohjeet miten ne palautetaan...perk...




Riihimäen "super" viikonloppu, lauantaina ammuttiin 18m+pudotukset. Ammuin yleisessä ja alkukisan hieman haparoitu tulos 451 riitti neljänneksi ja pudotuksissa sitten jäin neljänneksi. Sen opin että uusintanuolelle ei saa pudotuksia päästää... ja sitten mun täytyy harjoitella sitä tänään sitä neuvo jonka sain että jos siihen joudun niin miten saan paremman suorituksen ja osuman sen kautta... Neuvot on hyvät ampuja vain kun osais sisäistää ne joka nuolella... heh!!! Olen muuten tyytyväinen pudotusten suorituksiin ja ammuntaan muutenkin, se oli rentoa lähes kokoajan. Muutamia "katastrofi" kierroksia lukuunottamatta.



Sunnuntai 20y 60n SM (ffaa) joo kulta kotiin kertoo ettei se ihan huono ollut, mutta ei se nyt lauantaihin verrattavissa ollut. Ekat 30nuolta oli hyvää normi sanna suoritusta mutta... toiset 30nuolta ammuin ylätauluun ja se ei sitten ollutkaan ihan helppoa. En saanu tähtäystä kunnolla ollenkaan joka johti yliyrittämiseen ja se sitten tiedätään että hukassa olin. toinen kierros tais olla noin 20pistettä vähemmän kuin ensimmäinen. Huh huh! ja tämä kaikki siitä taulun paikasta. Muutama kierros meni kuudesta rennosti ja osumat suht hyvin mutta loput neljä oli niin bäkisin vedetty että. Tämä tietää sitä että nyt harjoitellaan ylätauluun ampumista viikolla. Olenkin tainnut ampua melkein kokoajan alas.



Näillä mennään... nyt on miu fuki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti